Lions SolrødSolrød Facebook Kontakt osHjemKlubbenOm LionsDonationerAktiviteterLinks
  
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Uddeling af julekurve
Lions Solrød havde i december indsamling til julekurve

>> Læs mereÅrets lodsedler er nu til salg
Igen i år støtter Lions humanitært arbejde. blandt andet ved salg af lodsedler til 10kr stykket. Alt overskud går 100% videre

>> Læs mereLions Sorlrød uddeler 45.000kr
Lions Club Solrød har 45 års jubilæum Den 27. oktober 2017 havde Lions i Solrød 45 års jubilæum. Det blev fejret på dagen med en reception oven over Solrød Bibliotek, og i dagens anledning donerede klubben 45.000 kroner, 1.000 kr. per jubilæumsår.

>> Læs mereBriller til Afrika
I Havdrup og Solrød har vi fire indsamlingssteder, Profil Optik i Solrød Center, Brillegalleriet på Solrød Strandvej, Jersie Menighedshus og Havdrup Sognegård.

>> Læs mereJulehjælp 2017
Lions hjælper. Er du enlig forsørger på kontanthjælp med hjemmeboende børn kan du søge Lions Solrød om en Julekurv

>> Læs mereBagagerumssalg er slut for i år
Tak til jer der havde boder, og tak til jer der lagde vejen forbi. Vi er lidt skuffede over sæsonnen, så hvis du har nogle ideer til hvordan vi kan gøre det bedre og få en større tilslutning så skriv et indlæg. - vi vil så bruge alle indlæg i vores planlægning.

>> Læs mere10.000 kr. til Streetfodbold
Nogle særlige ildsjæle har brugt megen af deres fritid på at skabe et fundament for syriske flygtningebørn og andre, der har behov for at få mere indhold i hverdagen.

>> Læs mere100år - Veteranbiler i Solrødcenter den 13. maj
Verden over fejrer Lions i år sit 100 års jubilæum. Lions Solrød er medarrangør af optog med flotte veteranbiler, der kører fra klub til klub med Lions 100 års jubilæumsfakkel. Turen starter Torvet i Store Heddinge og kommer til Solrød Center ved 11.30 tiden.

>> Læs mereJulemærkehjem fik overrakt 14.400kr
Indsamlede midler i Lionesse boden afleveret

>> Læs mereKlik her for besge Nextwave

Ved John Eli Andersson, LC Solrød

Siden indvielsen af kunstgræsbanen ved tennisanlægget sidste år, har nogle særlige ildsjæle brugt megen af deres fritid på at skabe et fundament for syriske flygtningebørn og andre, der har behov for at få mere indhold i hverdagen.

Primus motor på projektet er Kenneth Øverup, som har sin søn på 12 år, Markus Jørgensen Øverup med som lille hjælper. Han startede det op, da han så, hvor mange børn der var med ved indvielsen af kunstgræsbanen, uden sko og benskinner, men med lysten til at være med.

Til en start hed projektet ”Sommerhyggefodbold”, men da sommeren gik på hæld, ændredes navnet til ”Streetfodbold”. Street står for: Væk fra gaden og fodbold for: Aktivitet. Lige siden har mellem 25-30 unge mennesker fra mere end 5 forskellige nationaliteter spillet sammen på banerne med Kenneth som træner og mentor.

Han siger selv, at der er ganske klare regler. Man taler dansk, taler pænt til hinanden, man hjælper hinanden og man har respekt for forskellighederne, og det er på tværs af køn, alder eller religion.


 

Kenneth Øverup blev før sommerferien inviteret til at holde et foredrag om hans frivillige arbejde med Streetfodbold. Lions Klub Solrød var imponeret over de tiltag og aktiviteter, som han stod for gennem Streetfordbold, så det blev straks besluttet, at projektet skulle have en donation på 10.000 kr. Pengene er senere blandt andet gået til en tur til Bonbon-land i sommerferien for 27 børn og ”ledere”.

                                         

Projektet har nu kørt i mere end et år, og der er nu et samarbejde med SSP i Solrød, og Kenneth har fået 2-3 yderligere medhjælpere fra blandt andet Afghanistan, der som flygtninge kom til Danmark som 2-årige, og derfor kender til det at komme til et fremmed land. Og som Kenneth siger: Det er vigtigt, at vi lærer af andres erfaringer, så vi får integreret de nye unge i det danske samfund, inden det er for sent.

Vil du høre mere om Lions Klub Solrød, kan du finde os på http://solroed.lions.dk/ eller ringe til John Eli Andersson, 2634 6266.

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark