Lions SolrødSolrød Facebook Kontakt osHjemKlubbenOm LionsDonationerAktiviteterLinks
  
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Uddeling af julekurve
Lions Solrød havde i december indsamling til julekurve

>> Læs mereÅrets lodsedler er nu til salg
Igen i år støtter Lions humanitært arbejde. blandt andet ved salg af lodsedler til 10kr stykket. Alt overskud går 100% videre

>> Læs mereLions Sorlrød uddeler 45.000kr
Lions Club Solrød har 45 års jubilæum Den 27. oktober 2017 havde Lions i Solrød 45 års jubilæum. Det blev fejret på dagen med en reception oven over Solrød Bibliotek, og i dagens anledning donerede klubben 45.000 kroner, 1.000 kr. per jubilæumsår.

>> Læs mereBriller til Afrika
I Havdrup og Solrød har vi fire indsamlingssteder, Profil Optik i Solrød Center, Brillegalleriet på Solrød Strandvej, Jersie Menighedshus og Havdrup Sognegård.

>> Læs mereJulehjælp 2017
Lions hjælper. Er du enlig forsørger på kontanthjælp med hjemmeboende børn kan du søge Lions Solrød om en Julekurv

>> Læs mereBagagerumssalg er slut for i år
Tak til jer der havde boder, og tak til jer der lagde vejen forbi. Vi er lidt skuffede over sæsonnen, så hvis du har nogle ideer til hvordan vi kan gøre det bedre og få en større tilslutning så skriv et indlæg. - vi vil så bruge alle indlæg i vores planlægning.

>> Læs mere10.000 kr. til Streetfodbold
Nogle særlige ildsjæle har brugt megen af deres fritid på at skabe et fundament for syriske flygtningebørn og andre, der har behov for at få mere indhold i hverdagen.

>> Læs mere100år - Veteranbiler i Solrødcenter den 13. maj
Verden over fejrer Lions i år sit 100 års jubilæum. Lions Solrød er medarrangør af optog med flotte veteranbiler, der kører fra klub til klub med Lions 100 års jubilæumsfakkel. Turen starter Torvet i Store Heddinge og kommer til Solrød Center ved 11.30 tiden.

>> Læs mereJulemærkehjem fik overrakt 14.400kr
Indsamlede midler i Lionesse boden afleveret

>> Læs mereKlik her for besge Nextwave

Et af tilløbsstykkerne ved Lions Club Solrøds Kræmmermarked 2016 var Lionesse Kræmmerboden.

På to dage lykkedes det klubbens Lionesser at få et salg på 14.400 kroner, og de havde på forhånd besluttet, at beløbet ubeskåret igen i år skulle gå til julemærkehjemmene.

Onsdag den 14.  december blev beløbet overrakt til julemærkehjemmet Skælskør.

Forstander Henrik Bøtkjær gæstede Lions Solrød og tog imod beløbet

Henrik gav os alle en indsigt i Julemærkehjemmenes historie og ikke mindst deres mision i forhold til at hjælpe udsatte børn og unge.

Vi fik en levende  historie om julemærkehjemmenes og om vigtigheden af, at der også i dag er et tilbud til børn mellem  7 og 14 år, der har det svært pga. mobning – ofte kombineret med overvægt og lavt selvværd.

Et ophold varer ti uger og er gratis for børnene og deres familier og der optages hvert år 250 børn på Julemærkehjemmet i Skælskør.

 

Julemærkehjemmene finansieres blandt andet  af julemærke salg, men dette dækker efterhånden kun en tredjedel af driften. Resten fås primært gennem donationer, gaver og lignende.  Kun 6 % af driften dækkes af tilskud fra sundhedsstyrelsen.

Lionesserne har ramt et rigtigt godt formål med denne donation, og også kunderne i boden var glade for, at overskuddet fra kræmmerboden virkelig kom hen, hvor det gjorde mest gavn. Så selvom salget af julemærker er for nedadgående, så vil man rigtig gerne alligevel støtte julemærkehjemmenes arbejde på anden vis.

 

Julemærkets historie 
 
Henrik Bøtkjær fortæller om hverdagen på Skælskør Julemærkehjem
 

Præsident Stig Johansen overrækker beløbet på de 14.400kr 
 

 
Lionesserne der har skabt beløbet til Julemærkehjemmet sammen med Henrik Bøtkjær
 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark