Lions SolrødSolrød Facebook Kontakt osHjemKlubbenOm LionsDonationerAktiviteterLinks
  Økonomi   Lions historie   Medlemsskab   FAQ   
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Uddeling af julekurve
Lions Solrød havde i december indsamling til julekurve

>> Læs mereÅrets lodsedler er nu til salg
Igen i år støtter Lions humanitært arbejde. blandt andet ved salg af lodsedler til 10kr stykket. Alt overskud går 100% videre

>> Læs mereLions Sorlrød uddeler 45.000kr
Lions Club Solrød har 45 års jubilæum Den 27. oktober 2017 havde Lions i Solrød 45 års jubilæum. Det blev fejret på dagen med en reception oven over Solrød Bibliotek, og i dagens anledning donerede klubben 45.000 kroner, 1.000 kr. per jubilæumsår.

>> Læs mereBriller til Afrika
I Havdrup og Solrød har vi fire indsamlingssteder, Profil Optik i Solrød Center, Brillegalleriet på Solrød Strandvej, Jersie Menighedshus og Havdrup Sognegård.

>> Læs mereJulehjælp 2017
Lions hjælper. Er du enlig forsørger på kontanthjælp med hjemmeboende børn kan du søge Lions Solrød om en Julekurv

>> Læs mereBagagerumssalg er slut for i år
Tak til jer der havde boder, og tak til jer der lagde vejen forbi. Vi er lidt skuffede over sæsonnen, så hvis du har nogle ideer til hvordan vi kan gøre det bedre og få en større tilslutning så skriv et indlæg. - vi vil så bruge alle indlæg i vores planlægning.

>> Læs mere10.000 kr. til Streetfodbold
Nogle særlige ildsjæle har brugt megen af deres fritid på at skabe et fundament for syriske flygtningebørn og andre, der har behov for at få mere indhold i hverdagen.

>> Læs mere100år - Veteranbiler i Solrødcenter den 13. maj
Verden over fejrer Lions i år sit 100 års jubilæum. Lions Solrød er medarrangør af optog med flotte veteranbiler, der kører fra klub til klub med Lions 100 års jubilæumsfakkel. Turen starter Torvet i Store Heddinge og kommer til Solrød Center ved 11.30 tiden.

>> Læs mereJulemærkehjem fik overrakt 14.400kr
Indsamlede midler i Lionesse boden afleveret

>> Læs mereKlik her for besge Nextwave
 
 

 

 

 

Starten på Lions

Lions' internationale hovedkontor ligger i Oak Brook, tæt på Chicago i USA, hvor det hele startede i 1917. Det var en sammenslutning af en række klubber, hvis medlemmer ville forene fritid, erfaring, viden og praktisk håndelag med ét eneste formål:


At hjælpe medmennesker i nød

Melvin Jones
Idéen blev realiseret af Melvin Jones (billedet).   

Det blev en grundholdning at Lions beskæftiger sig ikke med politik eller religion.

Med sine 1.4 millioner medlemmer fordelt på 47.000 klubber i 193 lande er Lions International verdens største hjælpeorganisation.

LIONS er hædret som den bedste af 34 verdensomspændende NGO'ere (private hjælpeorganisationer) ud fra kriterierne: Udførelse, information, tilpasningsevne og regnskab. Udmærkelsen er baseret på en undersøgelse foretaget af det anerkendte amerikanske tidskrift Financial Times.

Lions Clubben
En Lions Club er bygget op ganske som enhver forening med bestyrelse og medlemmer. Mange møder er planlægning af et kommende arrangement, som skal skaffe penge til et bestemt formål. Men Lions arbejdet drejer sig også om det sociale i klublivet.

Ingen kan melde sig ind i en Lions Club, de bliver bedt om det. Vi vil gerne sikre, at folk er aktive, når de kommer - og at de er indstillet på at bruge tid og kræfter på at hjælpe andre.

Lokalt - Lions Club Solrød
Lions Club Solrød blev etableret den 28. oktober 1972 ved en højtidelighed på Solrød Skole. Clubbens første president var førstelærer og byrådsmedlem Bent Bentzen. Fra dengang er der stadig to medlemmer i clubben.

I 1977 blev Lions Club Solrøds sociale- og humanitære fond etableret. Bestyrelsen har 3 medlemmer. Der gives blandt andet støtte til pensionistforeningernes juleafslutning, enkeltpersoner og familier samt Lions' internationale arbejde.

 

 

 

 

 

 

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark