Lions SolrødSolrød Facebook Kontakt osHjemKlubbenOm LionsDonationerAktiviteterLinks
  
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Uddeling af julekurve
Lions Solrød havde i december indsamling til julekurve

>> Læs mereÅrets lodsedler er nu til salg
Igen i år støtter Lions humanitært arbejde. blandt andet ved salg af lodsedler til 10kr stykket. Alt overskud går 100% videre

>> Læs mereLions Sorlrød uddeler 45.000kr
Lions Club Solrød har 45 års jubilæum Den 27. oktober 2017 havde Lions i Solrød 45 års jubilæum. Det blev fejret på dagen med en reception oven over Solrød Bibliotek, og i dagens anledning donerede klubben 45.000 kroner, 1.000 kr. per jubilæumsår.

>> Læs mereBriller til Afrika
I Havdrup og Solrød har vi fire indsamlingssteder, Profil Optik i Solrød Center, Brillegalleriet på Solrød Strandvej, Jersie Menighedshus og Havdrup Sognegård.

>> Læs mereJulehjælp 2017
Lions hjælper. Er du enlig forsørger på kontanthjælp med hjemmeboende børn kan du søge Lions Solrød om en Julekurv

>> Læs mereBagagerumssalg er slut for i år
Tak til jer der havde boder, og tak til jer der lagde vejen forbi. Vi er lidt skuffede over sæsonnen, så hvis du har nogle ideer til hvordan vi kan gøre det bedre og få en større tilslutning så skriv et indlæg. - vi vil så bruge alle indlæg i vores planlægning.

>> Læs mere10.000 kr. til Streetfodbold
Nogle særlige ildsjæle har brugt megen af deres fritid på at skabe et fundament for syriske flygtningebørn og andre, der har behov for at få mere indhold i hverdagen.

>> Læs mere100år - Veteranbiler i Solrødcenter den 13. maj
Verden over fejrer Lions i år sit 100 års jubilæum. Lions Solrød er medarrangør af optog med flotte veteranbiler, der kører fra klub til klub med Lions 100 års jubilæumsfakkel. Turen starter Torvet i Store Heddinge og kommer til Solrød Center ved 11.30 tiden.

>> Læs mereJulemærkehjem fik overrakt 14.400kr
Indsamlede midler i Lionesse boden afleveret

>> Læs mereKlik her for besge Nextwave

Om økonomien


I hver Lions Club er der to helt adskilte "kasser":

Klubkassen
Klubkassen indeholder de penge, medlemmerne betaler i kontingent - pt. 2.000 kroner årligt og det er heraf vi betaler for klubbens arrangementer, kontingent til Lions International og til Lions Danmark. Det er ligeledes af klubbens egne midler, vi betaler udgifter til administration m.v. Medlemmerne betaler desuden selv for fortæring, hvilket er ca. 125 kroner per møde.

Aktivitetskassen
I aktivitetskassen indgår uden fradrag de penge, som vi enten modtager som donationer, eller som vi indtjener gennem vore aktiviteter. Aktivitetskassens midler anvendes alene til uddeling som støtte af humanitære og sociale formål. Ingen af de indsamlede midler går til administration, idet alle klubbens medlemmer arbejder vederlagsfrit.

Ansøgning om støtte
Støtte uddeles normalt som bidrag efter ansøgning. Vi støtter primært grupper, der består af økonomisk, socialt og/eller helbredsmæssigt svagtstillede, foreninger eller organisationer med særlig vægt på støtte til unge, ældre og/eller handicappede.
Vi yder støtte til konkrete formål: aktiviteter eller anskaffelser som ligger udenfor, hvad det offentlige (stat, amt eller kommune) betaler eller burde betale. Vi giver ikke støtte til personers almindelige økonomi.

De ansøgninger om støtte, som klubben modtager, bliver forbehandlet i klubbens bestyrelse. Hvis bestyrelsen mener, at ansøgningsgrundlaget er i orden, bliver ansøgningen taget med på det næste klubmøde, hvor de tilstedeværende medlemmer tager endelig beslutning om, hvorvidt man vil imødekomme ansøgningen og om støttens økonomiske størrelse. Dette beløb tages fra aktivitetskassen.

Ansøgning om støtte skal sendes til
Lions Club Solrød,
Postboks 4, 2680 Solrød Strand
mail solroed@lions.dk  
 
Ansøgningen  skal indeholde oplysninger om formål, indtægts- og udgiftsbudget, og om ansøgninger til og tilskud fra andre.

Hovedparten af midlerne uddeles i lokalområdet, mens resten bevilliges til nationale eller internationale projekter.
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark